Restauranger

Playa del Ingles
Café de Paris

San Agustin
Anita & Pepes Bodega

Meloneras
The 19th Hole 

Puerto Rico
Horseshoe Bar

Tejeda
I mitten av Gran Canaria driver Antonio sin restaurang ”La perdiz” (Rapphönan) som ligger i det vackra Tejeda på Gran Canaria.

La Perdiz2 La PerdizDet serveras traditionell kanarisk mat.

Antonio var med i  filmen Sällskapsresan där han jobbade i receptionen på hotellet och bland annat visade havsutsikten med hjälp av en spegel. Antonio har bott i Sverige och har en svensk fru och talar svenska.

För att ta sig dit åker man längs GC 15, en slingrig väg som går genom en naturskönt landskap via kommunerna Santa Brígida och San Mateo. Denna sträcka, på 44 kilometer, tar ungefär en timme att åka. Det finns även kultur och konst i denna kommun. Passa på att besöka skulpturmuséet Abraham Cárdenes, med verk av denne framstående kanariske skulptör från Tejeda.
Är du intresserad av kommunenes och öns historia finns ett Etnografiskt Museum. Dessutom kan man upptäcka olika växter, örter och blommor som är typiska för såväl Tejeda som för hela ön och hur de har använts inom medecin, religion och kosmetika på Centro de Plantas Medicinales (Centrum för medecinalväxter). (Karta)

Tripadvisor

San Agustin
Ristorante Pizzeria Pizzissima 

Playa del Ingles
Wapa Tapa
Restaurante Calma Chicha
NOVO 

Maspalomas
La Palmera Sur
ABRASA
Time 

Puerto de Mogán
Que tal
N’Enoteca 

Patalavaca
Restaurante La Aquarela 

Puerto Rico
Cosi Come Sei
Mia Ristorante Pizzeria
TASTE of India 

Las Palmas
Deliciosa Marta
QUE LECHE

Tejeda
Let Me Take U 

Comments are closed.